Logo
Trekantområdets Slægtshistoriske Forening
Foreningen Hvem forsker hvad Bogreolen Links FotoalbumTil forsiden
Mødeaften den 10. januar 2011

Tema: Spørgsmål og svar, v/Bestyrelsen
Af Leif Horsnark

 

Et møde uden foredragsholdere, men med et emne under titlen "Spørgsmål og svar". Det skulle være en aften, hvor medlemmernes spørgsmål blev besvaret.

Jesper havde lavet en fin kasse, hvori medlemmerne kunne lægge de spørgsmål, de måtte have i forbindelse med deres forskning. Der kom spørgsmål, endda et som desværre måtte opgives. Det var noget Jens Bundesen havde fra en sønderjysk kirkebog. Det meste kunne tydes, men nogle ord midt i teksten måtte opgives. Ærgerligt! Ellers kom vi vidt omkring. Vi havde både skeletter, noget med "kød på", dansende par, lægdsruller og meget mere.

Efter kaffe og småkager, gennemgik vi den forordning Kong Frederik d. VI havde udgivet i 1811 om, hvordan en kirkebog skulle føres.

Det var en hyggelig aften, 40 medlemmer havde valgt at deltage og det blev til mange gode indlæg og ordvekslinger fra deres side, en fornøjelse med så engagerede tilhørere.

En fornøjelse er det også, at vi har en formand, som synes det er skæppespændende, når medlemmerne har mange spørgsmål. Som han selv beskriver det, "Det umulige klares med det samme, mens mirakler tager lidt længere tid"?
Tak for din indsats, Jesper.


Tilbage til referatoversigt